Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
KIJK OP KOZIJNEN Een klare kijk op aluminium en kunststof kozijnen
KIJK OP KOZIJNEN

Deurkozijnen uitkiezen

Houdt u van een authentieke uitstraling van uw woning? Denkt u dan eens na over houten deurkozijnen. Houten kozijnen zorgen namelijk voor een mooie authentieke uitstraling van uw woning. Uw woning krijgt een mooie uitstraling en zal een goed visitekaartje zijn voor omstanders. Laat uw houten deurkozijnen daarom installeren door experts voor het mooiste resultaat.

 

Uw eigen kleur bepalen

Een mooie eigenschap van houten kozijnen is dat u ze gemakkelijk een andere kleur geeft. Elke gewenste kleur kunt u aanbrengen op de houten deurkozijnen. Zo past u ook uw deurkozijnen gemakkelijk aan op de stijl van de rest van uw woning. Bent u uitgekeken op de kleur dan is het mogelijk om de kleur gemakkelijk te veranderen in een andere tint die u meer aanspreekt.

 

Isolatiewaarde

Zoals u misschien al weet, heeft hout van zichtzelf een zeer goede isolatie waarde. Hout valt naadloos aan te passen in uw woning. Hout laat zich namelijk gemakkelijk bewerken. Zo wordt elke kier gevuld met de houten deurkozijnen. Naast een perfecte pasvorm en een mooie uitstraling biedt hout dus ook nog eens een goede isolatiewaarde. Door de hoge isolatiewaarde zal er weinig warmte ontsnappen en houdt u de warmte goed binnen. Op die manier hoeft u minder te stoken en gaat u uiteindelijk besparen op uw energierekening.

 

Reparatie

Hout is een natuurproduct dat zich gemakkelijk laat bewerken. Mocht er zich daarom schade of houtrot opdoen dan is dat geen enkel probleem. Het beschadigde stuk of het gedeelte met houtrot wordt verwijderd en er wordt een nieuw stuk hout geplaatst. Het nieuwe stuk kan naadloos geplaatst worden zodat u niet ziet dat het gerepareerd is.

 

Voordelen op een rijtje

Er zitten veel voordelen aan hout die nog wel eens de doorslag kunnen geven aan mensen die nog twijfelen aan het materiaal die ze willen gaan gebruiken.
– Mooie uitstraling
– Gemakkelijk te repareren
– Simpel van kleur te veranderen
– Goede isolatie waarde
– Goedkoop in de aanschaf
Dit zijn de grootste voordelen van houten kozijnen. Zeker de prijs geeft vaak de doorslag in de aankoop van veel mensen. Denk daarom goed na over de aanschaf van uw nieuwe deurkozijnen.

 

Offertes voor kozijnen en deuren ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerd vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.