Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
KIJK OP KOZIJNEN Een klare kijk op aluminium en kunststof kozijnen
KIJK OP KOZIJNEN

Kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen

U overweegt om uw kozijnen te vervangen? In de afgelopen tijd zijn er in steeds meer reclames op de radio en op andere media reclames voor nieuwe kunststof kozijnen, maar waar moet u nu op letten als u voor nieuwe kozijnen kiest? En is het voor u eigenlijk wel nodig om nieuwe kozijnen aan te schaffen?

 

Waarom zou u kiezen voor nieuwe kunststof kozijnen?

De buitenkant van uw huis wordt grotendeels bepaald door de kozijnen. Sommige woningen hebben verrotte kozijnen die de uitstraling van de buitengevel verpesten. Hierbij komt dat slecht werkende kozijnen de waarde van een woning omlaag halen.

 

Isolatie van uw huidige kozijnen

Een grote kans dat uw kozijnen van hout zijn. Houten kozijnen isoleren in combinatie met het glas een stuk minder dan bijvoorbeeld de kunststof kozijnen van tegenwoordig. Deze kozijnen worden standaard geleverd met het nieuwste soort (HR++) dubbel glas. Dit zorgt ervoor dat deze nieuwe kozijnen een stuk beter isoleren dan uw huidige situatie. U kunt met deze betere isolatie zelfs vele euro’s besparen op de energiekosten. Zelfs als u oude kunststof kozijnen heeft kan u veel besparen!

 

Onderhoud van nieuwe kozijnen

Heeft u houten kozijnen? Dan kan u met nieuwe aluminium- of kunststof kozijnen veel tijd en geld besparen. Deze aluminium- en kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Dit bespaart qua tijd, omdat u niet uw kozijnen hoeft te verven of niemand hoeft in te schakelen om uw kozijnen te verven en te onderhouden. Tijd is geld is een veel voorkomend gezegde. Hierbij kost het veel geld om iemand in te huren om te verven. Zelfs als u de kozijnen jaarlijks zelf verft en onderhoud, kost dit best een aardig zakcentje. De verf is namelijk niet goedkoop.

 

Offertes voor kozijnen en deuren ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerd vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.